بازدیدها: 649
دوباره طعم اربعین/۳
شب است و تاریک، اما چراغهای موکبها روشن است و خادمان حسینی عاشقانه و بدون احساس خستگی در حال خدمترسانی به سیل زایران حسینی هستند.
وسط بیابان در ۷۰ کیلومتری مهران از سمت دهلران پمپ بنزینی خلوت که آفتاب سوزان آب داخل منبع آب سرویسهای بهداشتی آن را جوش آورده از دور نمایانمی شود و در حیرتم که اهالی این پمپ بنزین با مرکز نیروی انتظامی مقابلش در این بیابان خلوت چگونه زندگی میکنند.
بر خلاف ترافیک سنگین پمپ بنزینهای مهران و ایلام بعد از چند دقیقه باک خودرو را از بنزین پر و به سمت مرز حرکت میکنیم.
شب از راه رسیده و بعد از ۴۸ ساعت رانندگی و حرکت از سبزوار به مرز مهران رسیدهایم، در حالیکه در وضعیت عادی طی حدود ۲۱ ساعت میرسیدیم.
از کنار پارک خودروها تا مرز مهران حدود ۱۵ کیلومتر راه و کرایه دربستی تاکسی ها ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است که از اسنپ میخواهیم استفاده کنیم که میگویند اینجا اسنپ جوابگو نیست و وجود ندارد که سپس با کرایه دو خودرو و پرداخت ۳۰۰ هزار تومان کرایه به مرز مهران میرسیم.
شب است و تاریک، اما چراغهای موکبها روشن است و خادمان حسینی عاشقانه و بدون احساس خستگی در حال خدمترسانی به سیل زایران حسینی هستند.
در حالی که همسفران مشغول خوردن شام در موکبها و در حال پذیرایی شدن با انواع کیک و شربت توسط خادمیاران موکب امام رضا(ع) هستند از فرصت استفاده می کنم و کالسکه دخترم را برای تعمیر به یکی از موکبهای مستقر در کنار موکب امام رضا(ع) میسپارم که پیرمردی با روی خوش پذیرایمان میشود و مشغول تعمیر چرخها.
در حال صحبت با او متوجه میشوم دارای مدرک دکترای روانشناسی است و در تهران مطب دارد و از او بدون آنکه اسمش را بپرسم چرایی خدمت به زائران حسینی را سؤال میکنم.
وی با بیان اینکه عاشق خدمت به سیدالشهدا(ع) و زائرانش است، و هر ساله در این ایام با بستن مطب به مهران برای خدمت به زائران اربعین میآید، ادامه می دهد: خدمت به خلق خدا با هر عنوانی خدمت است و تفاوتی ندارد در چه لباسی به مردم خدمت کنید.
وی با اظهار اینکه بسیاری از مسئولان و افراد سرشناس کشور با شکستن خود درونی و بیرون کردن لباس و مقام دنیوی در بین زائران حسینی در حال خدمت به آنها هستند، میگوید: خدمت کردن به عاشقان و زائران ابا عبداللهالحسین(ع) را خیلی دوست دارم و لذتی دارد که وصفنشدنی است.
و با تعمیر رایگان کالسکه توسط آقای دکتر از او تشکر و از مرز به راحتی همراه با زائران اربعین حسینی عبور میکنیم.
از زمان ورود به مرز تا عبور از آن هر ساله به دلیل طولانی بودن مسیر پیاده شدن از خودرو در ایران تا رسیدن به محل خودروها در خاک عراق حدود سه تا چهار ساعت پیاده زمان میبرد و چارهای جز طی کردن مسیر با پای پیاده وجود ندارد.
ساعت ۱۱ شب است، اما گرمای هوا و خستگی راه همه را بیطاقت کرده و خسته شدهاند که با سوار شدن به یک ون و پرداخت ۱۷ دینار عراقی برای هر نفر به سمت سامرا حرکت میکنیم. در نزدیکی سامرا بعد از اقامه نماز صبح و صرف صبحانه در یک موکب عراقی برای زیارت امامین عسکرین در حالیکه ساعت ۷ صبح است به سامرا میرسیم که خورشید طلوع کرده است.
با عبور از چند ایستگاه ایست و بازرسی برای رسیدن به زیارت بر خلاف تصورمان ازدحام جمعیت در ورودی و صحنها و محل سرداب حضرت آنقدر زیاد است که بعد از زیارت در کنار درب ورودی در بیرون صحن داخلی مینشینیم و مشغول دعا، نماز و زیارت میشویم.
جمعیت زائران اربعین حسینی آنقدر امسال زیاد است که آفتاب سوزان ۵۰ درجه سامرا نیز مانعی برای حضور مردم برای زیارت نشده است.انتهای پیام